Lijzijde 32 Amsterdam

Verkocht

Ruime hoekwoning gelegen in een idyllische wijk in Amsterdam Noord. Met een riante,  zonnige achtertuin en bovendien gelegen aan een rustig hofje waardoor u veel privacy geniet.  De woning ligt op loopafstand van het winkelcentrum Boven ’t IJ en de Noord Zuid lijn. Het is maar 15 minuten fietsen naar de pont en vanaf de pont bent u in 5 minuten in het Centrum van Amsterdam. Met 10 minuten fietsen bent op het NDSM-terrein waar verschillende restaurants te vinden zijn. In het nabijgelegen natuurgebied ‘t Twiske vindt u nog meer groen en recreatie!

Met de auto bereikt u vanaf de ring A10 (S-116 en S-117) de woning. Gratis parkeren! Buslijnen in de buurt 34, 36 en 125. 

Indeling begane grond: Entree, vaste kasten met bergruimte, woonkeuken aan de voorzijde, woonkamer aan de achterzijde voorzien van een schuifpui welke toegang geeft naar de tuin, CV-ketel ruimte met een aparte ruimte voor het toilet met fonteitje. Aangebouwde stenen berging voorzien van elektra. De halfopen woonkeuken is voorzien van inbouwapparatuur o.a. gasfornuis oven, koel-/vriescombinatie en vaatwasser. Begane grond wordt verwarmd door middel van een vloerverwarming.

Indeling verdieping: Overloop met 3 in grootte verschillende slaapkamers, 2 slaapkamers hebben een vide waar eventueel een bed of werkplek gecreëerd kan worden. Ruime badkamer met douche, 2de toilet, wastafelmeubel en wasmachineaansluiting.

Kenmerken: -Bouwjaar 1977; -Woonoppervlakte 95 m2; -Perceeloppervlakte 135 m2; -Erfpacht eeuwigdurend afgekocht; -Energielabel C (einddatum 4 maart 2034) -Kozijnen buitenzijde geschilderd 2021; -Deels kunststof kozijnen 2019; -Gratis parkeren op de parkeerplaats van het woonerf; -Tuin ligt op het Noorden maar heeft de hele dag op verschillende plekken zon! -

Uitbreidingsmogelijkheden:    -Achterzijde uitbouwen;    -Nokverhoging;    -Dakkapel. Oplevering in overleg!

Man   Vrouw