Referenties

Verkoop Haagwinde 36 Baarn

Juulka is een zeer ervaren makelaar en weet letterlijk en figuurlijk wat er te koop is op de woningmarkt.  Ze is heel open, vriendelijk en laagdrempelig in haar benadering van zowel potentiële kopers als verkoper, communiceert razendsnel naar alle partijen en last but not least is zij in het bezit van een flinke dosis humor. Dit alles resulteerde, ondanks de wat moeizame huizenmarkt, in een snelle en goede verkoop van mijn huis. Ik kan dan ook terugkijken op een heel leuk en succesvol verkooptraject en zou Juulka zeker aanbevelen! Hartelijke groeten Alessandra

Booket 36 Blaricum

We hebben het huis gevonden dat we zochten. Juulka heeft ons op deze zoektocht heel goed geholpen. Ze kent de omgeving op haar duimpje. Heeft zich erg ingeleefd in wat wij wel en niet wilden. Daarnaast is ze heel zakelijk, reëel, geduldig en geeft veel goede tips. Altijd vrolijk en meelevend. Ze was voor ons een geweldige steun.

Hartelijke groet familie Koelewijn

Zomerkade 328 Huizen

Juulka is een hele fijne, duidelijke, ervaren, professionele en betrouwbare makelaar. Prettig in omgang en communicatie, en altijd bereikbaar. Enorm fijn om een makelaar te hebben die je perfect adviseert, ondersteund en ervoor zorgt dat het gehele verkoop proces soepel verloopt. Ik kan Home Smith Home makelaardij alleen maar ontzettend aanbevelen!

Hartelijke groet Eefje de Boer

Talmastraat 9 Huizen

Een heel fijne, enthousiaste en betrokken makelaar. Niets is teveel. Veel kennis en betrouwbaarheid. Wij raden haar voor 200% aan.

Vriendelijke groet familie Post

Badlaan 3D Muiderberg

Onze makelaar Juulka is proactief, regelt alles meteen, is echt iemand waar je heel snel alle vertrouwen in hebt dat de verkoop bij haar in goede handen is! Als je een makelaar zoekt met echt hart voor de zaak, vraag Juulka!!

Vriendelijke groeten Heléne en Teije

Zomerkade 288 Huizen

Wij waren al bekend met Juulka Smith. Zodoende was de keus snel gemaakt om haar in de arm te nemen voor de verkoop van ons huis. De samenwerking verliep soepel, open en correct. Prima ervaring. Wij bevelen Home Smith Home van harte aan.

Hartelijke groet familie de Boer

Groeneveld 43 Huizen

Juulka heeft ons fantastisch geholpen. Via aanraden van een vriend hebben wij Juulka ingeschakeld als aankoopmakelaar en dit is uitstekend bevallen. Juulka viel op door haar enthousiasme, mate van initiatief nemen, kennis en ervaring. Binnen een maand was het huis aangekocht en had Juulka ons volledig ontzorgd op het gebied van technische staat van het huis, onderhandelingen met de verkopers, opvragen en verzorgen van documenten en derde partijen. Hierdoor is besloten om haar ook als verkoopmakelaar in te schakelen. De ervaringen waren hetzelfde. Ik was zeer positief verrast hoe snel Juulka kon schakelen en op ieder moment van de dag (zelfs op Zondag avond!) bereikbaar was via telefoon en Whatsapp. Juulka vind ik een aanrader voor iedere Huizerse huizenkoper en verkoper.

Vriendelijke groet Robin Mulder

Steijnlaan 2-13 Hilversum

Het bijzondere was dat deze makelaar ons ongevraagd zoveel meer informatie gaf, van wat er bij een verkoop komt kijken, waar wij nog niets van wisten, en wat ontzettend belangrijk voor ons was! Dit was heel zinvol. Ook kregen wij enorm veel tips en hulp, overal waar nodig! En er was een hele mooie klik! Wij zullen haar zeker bij anderen aanbevelen!

Hartelijke groeten familie Plate

Westkade 305 Huizen

Wat was ik blij met onze makelaar Juulka, ze is betrokken, eerlijk, hardwerkend, meedenkend, sociaal, vriendelijk, zeer goed bereikbaar en verstand van zaken. Ik weet zeker dat ik met een andere makelaar niet hetzelfde resultaat had bereikt!! De verkoop verliep minder soepel als normaal, maar door onze makelaar hebben we het positief afgesloten!!! Alleen maar lof!

Vriendelijke groeten,

Sietske en Michiel

Sweelincklaan 26a Bilthoven

Juulka heeft ons heel goed geadviseerd en geholpen met de aankoop van ons huis in Bilthoven. In eerste instantie zochten we met haar in Naarden/Bussum totdat er iets interessants op ons pad kwam in Bilthoven en we haar hebben gevraagd om mee te gaan en de aankoop te begeleiden. Juulka is zeer kundig en betrokken, pro-actief en een warme, open en prettige persoonlijkheid. Ze staat altijd voor je klaar (zeker ook buiten kantooruren). Je kan haar altijd bereiken en om advies vragen. Ze heeft een goede kritische blik en doorziet snel een woning. Ze heeft ons ook geadviseerd in de keuze voor een aannemer. Wij hebben veel aan haar hulp gehad en kunnen haar dan ook van harte aanbevelen!

Vriendelijke groeten,
Natascha en Duncan

Dahliastraat 5 Huizen verkocht en aangekocht Nwe Bussummerweg 109 Huizen

Juulka is een gedreven no nonsens makelaar. Zij coacht je door het proces van het zoeken, kopen of verkopen van een huis. Zij geeft ruimte voor alle zorgen en spanningen die bij dit proces horen en onderhoud regelmatig contact om je te begeleiden, ook buiten kantooruren. Juulka stelt met respect voor de klant, op professionele wijze, de kaders waarin je kan bewegen. Ze zorgt er voor dat je niet uit de bocht vliegt en laat je toch voldoende invloed op het proces hebben.  Dank Juulka, voor je geduld en warme begeleiding bij de aan en verkoop van ons huis.

Groeten Caroline en Serge

Booket 4 Blaricum

Home Smith Home Makelaardij, Juulka Smith, is een accurate en servicegerichte makelaar met veel kennis van het Gooi. Ze is prettig in de omgang, komt haar afspraken vlot na en komt altijd op tijd! Het is erg fijn om vertrouwen te kunnen hebben in een partij die een belangrijke rol speelt bij één van de grootste uitgaven in je leven.

Vriendelijke groeten,

Marjan en Willem-Jan

Verkocht Archimedesweg A'dam en aangekocht Valkenaarstraat Huizen

Een huis in Amsterdam verkopen en een ander huis in Huizen aankopen, hoe moeilijk kan dat zijn? In de praktijk viel dat behoorlijk tegen, wij hadden het nooit eerder gedaan en het ging om voor ons doen grote bedragen. Juulka heeft ons daar geweldig bij geholpen, zonder haar was het echt niet gelukt: op de achtergrond als het kon, op de voorgrond als het moest, professioneel, zakelijk, begripvol, alert, precies, altijd adviserend en nooit dwingend. Ze was er altijd. Tien met een griffel.

Vriendelijke groeten, Geert en Ruth

Vondellaan 57 Baarn

Wij waren op zoek naar een makelaar “Who goes the extra mile” en kwamen terecht bij Juulka Smith van Home Smith Home uit Huizen. Wat direct opvalt in het gesprek is dat Juulka naast alle makelaars expertise, proactief met ons meedenkt.  Van het formuleren van een goede feitelijke en wervende tekst voor de verkoop van onze woning tot het maken van een plattegrond van het huis, zodat potentiële kopers zich een goed beeld van onze woning kunnen vormen. In de huid kruipend van een potentiële koper gaat Juulka op zoek naar relevante aanvullende beslisinformatie. Ze heeft bij ons een uitgebreide en goede analyse van de buurt en woonsituatie gedaan en daarbij de lokalisatie ten opzichte van openbaar vervoer, snelwegen, winkels en  kindervriendelijke gemakken zoals speelplekken en scholen in de nabijheid, goed in kaart gebracht. Juulka is in de afgelopen jaren van crisis op de woningmarkt heel nauw betrokken geweest bij de verkoop van ons pand. Ze heeft zelf heel veel initiatief genomen en actief mensen benaderd. ’s Avonds en zelfs in de weekends staat ze voor ons en de potentiële koper klaar. Een bijzondere service dat bijzonder hoog gewaardeerd wordt. Juulka maakt het verschil en daarin onderscheidt zij zich op een zeer positieve manier van haar collegae.

Monique en Reinier Haneveld

Zuidereinde 96 's-Graveland

Via mijn verkopende makelaar in Amsterdam ben ik bij Juulka terecht gekomen.  Ik wilde de stap maken van Amsterdam naar 'meer buiten wonen'. Als vrij snel vond ik mijn nieuwe droomhuis. Juulka heeft mij van begin af aan ondersteund bij het aankoopproces. En dat doet ze op een zeer prettige, professionele en persoonlijke manier. Ook is ze zelfs in de avonden en het weekend bereikbaar voor je. Juulka heeft alle contacten gedaan met de verkopende makelaar. In het begin natuurlijk over de aankoopprijs, technische keuring, notaris etc. maar later ook over onder meer uitstel van data, omdat mijn hele hypotheekproces administratief niet helemaal soepel verliep. Gelukkig bleef Juulka altijd rustig en zakelijk en hield ze vertrouwen. Dat wist ze ook zo over te brengen aan de verkopende partij.  Ook is ze nuchter en wijst ze op evt. aandachtspunten van de woning. Kortom ik was erg blij met haar hulp en ondersteuning en woon nu in mijn droomhuis(je)!   Roosmarijn Peet

Braksan 101 Leeuwarden

Toen wij ons huis hadden gevonden en een makelaar nodig hadden, hebben wij Home Smith Home (Juulka) benaderd of zij bereidt was om buiten haar regio ons te begeleiden bij de aankoop van deze prachtige woning. Na ons eerste telefonische contact was Juulka meteen zeer enthousiast, die zelfde avond hadden wij de eerste mailtjes van haar al binnen over de gemeente Leeuwarden en de buurt in het bijzonder. Juulka is een aantal keren met ons wezen kijken in de woning en ze heeft ook een bouwkundig advies geregeld.    Toen alles positief leek heeft Juulka stevig onderhandeld over de prijs en het aankoop bedrag behoorlijk naar beneden weten te krijgen.   Door de positieve, professionele en discrete inzet van Juulka wonen wij in ons prachtige droomhuis aan het water op een schitterende plek aan de zuidoost kant van Leeuwarden.   familie Schut. 

Weegbree 116 Huizen

In mei 2014 heb ik de hulp van Home Smith Home, Juulka Smith als makelaar ingeroepen om ons te helpen bij de verkoop van onze garagebox. Deze samenwerking is bijzonder prettig  en voorbeeldig verlopen. Door haar fijne persoonlijkheid, kundigheid en kennis over deze materie heeft het geleid tot de verkoop van onze garage in januari 2015. Zij heeft mij vooral geleerd om veel geduld te betrachten. 

Dank je wel Juulka Smith
Vriendelijke groeten Biefke en Frans Meijer

Parnassusweg 127 Amsterdam

’’My experience with Juulka has been very positive. She was recommended to me by a colleague of mine. Since I have a very demanding full-time job, I needed someone who could be available for calls/emails outside of regular working hours. Juulka definitely fitted that description. Initially there was some concern about communication issues, since I’m not fluent in Dutch. However, Juulka quickly showed me that the language barrier would not be an issue since she is a very patient person who takes the time to listen and explain. During the five months that we’ve been in contact, she not only gave me assistance as a specialist in her field, but also advice as a friend who had my best interests at heart. After accompanying me to several house visits in both Laren and Amsterdam, she finally helped me find a nice apartment at the perfect location. I can definitely recommend her to anyone with a busy work schedule.’’ 

Danchen Zhao

Afroditekade 176a Amsterdam

I put my apartment up for sale in what was maybe the most difficult time of the housing-market. Friends advised me to contact Juulka to see if she could help. She had successfully helped them to find their dream-house. All I can say is that everything said about Juulka is true! Shortly into the first meeting we had, I was confident that she could do the job. She changed the ‘action plan’ to a whole other perspective. The buyer of my apartment is an expat. Unknown with the regulations on buying a house and not having his own broker, Juulka helped to speed up the process by advising him what to do and who to contact. She really showed to be a multitasker of the highest level. Any information necessary, she provides. Any question asked, she answers. Any arrangement to be made, she arranges. And the best thing about Juulka: she is available when you need her and not only during office hours. It is that personal touch that took a lot of my worries away. Even my buyer was very complimenting about her personal, but pragmatic approach. I would recommend Juulka to anyone.

Cat Ruth – Afroditekade 176A, Amsterdam

Schipperstraat 23 Huizen

Juulka is veel meer dan een makelaar. Ze is Neerlands hoop in bange dagen ten tijde van het zoeken naar een huis. Ik begon mijn zoektocht zónder makelaar en heb uiteindelijk een heel fijn huis gevonden samen mét Juulka. Niet letterlijk natuurlijk, maar haar in de arm nemen is een hele goede beslissing geweest. Naast bijzonder hartelijk en altijd opgewekt is ze zeer kundig, zakelijk, communicatief en niets is haar teveel. Van tips m.b.t. een verhuizing in het algemeen, het delen van haar netwerk aan aannemers, vloerenleggers, taxateurs en financieel adiviseurs tot talloze keren de sleutel ophalen bij de verkopende makelaar, allemaal geen probleem. Bovendien is ze altijd bereikbaar. Haar missie om 'het' huis te vinden was net zo groot als die van mij en daar ben ik haar zeer dankbaar voor. Ik gun een ieder die een huis zoekt een makelaar als Juulka maar je bent een bofkont als ze dan ook daadwerkelijk je makelaar is. 

Jacqueline Kolman  

Engelsjan 13 Laren

I have finally decided to hire Juulka and this has turned out to be a very good decision.  Juulka has always made herself available to me and responded to all my questions in a timely manner and has always managed to get things done quickly. She also has a very good network of building inspectors, notaries and appraisers so I could get both high quality and low price for all those extra services. Finally, I have quickly earned back the broker fee I have paid her as the final price that she has negotiated has been well below the price that I was willing to bid myself.     Overall, I really appreciated having Juulka guide me through every single step of the process (she is there with you from the first viewing to the moment that you are settled in your new house with all tings done) and I can most definitely recommend her to anyone who needs help in buying a house. Without hesitation, I can say that Juulka is the best in what she does.

Marek en Alicja Troszczynski Van Genderen

Kastanjelaan 11 Huizen

Voor de aankoop van onze nieuwe woning hebben wij zeer plezierig en succesvol samen gewerkt met Juulka Smith van Home Smith Home. Juulka was ons door meerdere vrienden en kennissen aangeraden en ook in ons traject heeft Juulka haar goede reputatie absoluut waar gemaakt. Juulka is deskundig, doortastend en pro-actief, kan zich goed inleven in haar klanten en is altijd zeer goed bereikbaar. Een extra pré is het uitstekende netwerk van Juulka; ook voor een doorverwijzing naar een betrouwbare en betaalbare aannemer, taxateur, notaris, hypotheekadviseur of bouwkundig expert ben je bij haar aan het goede adres. Juulka levert naar ons idee meer dan je van een reguliere makelaar kunt/mag verwachten en bovenal is Juulka een enorm fijn mens. We kunnen Juulka dan ook van harte aanbevelen voor de aan- en of verkoop van uw woning!

Ronald Edel en Jacqueline Sluijsmans

Raadhuislaan 72 Eemnes

Juulka is mij aanbevolen door mijn broer, zij heeft zijn huis verkocht en het nieuwe huis aangekocht en hij was hierover zeer tevreden. Na de eerste kennismaking was er direct een klik! Er werden mooie foto’s met een goede tekst geplaatst op de website van Home Smith Home en Funda. Al snel reageerde er een potentiële koper die na twee bezichtigingen tot koop overging. De hele verkoop van het begin tot het eind werd persoonlijk door Juulka begeleid. Ook is zij goed bereikbaar voor vragen en adviezen, ook buiten kantooruren wat erg geruststellend werkt. Je verkoopt je huis namelijk niet dagelijks en er zijn veel onzekerheden vooral in deze tijd. De mensen zijn terughoudend met kopen en banken zijn de regels steeds meer aan het aanscherpen. Bij deze wil ik Juulka heel erg bedanken voor alles.

Raymond Elders, Eemnes

Diamantstraat 50 Hilversum

Toen ik mijn huis wilde verkopen kreeg ik Juulka aanbevolen door vrienden. Na ons eerste gesprek wist ik dat mijn huis en ik in goede handen waren. Juulka is een zeer ervaren vakvrouw die alle kneepjes van de makelaardij kent. Het waren echter vooral haar betrokkenheid en haar persoonlijke aandacht die de doorslag gaven. Ze is bijvoorbeeld altijd te bereiken, 's avonds en in het weekend, voor mij zeer geruststellend. Toen ik later mijn droomhuis vond heeft zij onderhandeld en aangekocht. Ook heel prettig dat de aan- en verkoop door dezelfde persoon gedaan wordt. Kortom; Juulka denkt mee, is zakelijk, betrokken en heel goed in wat ze doet!  

Dank je lieve Juulka. 
Odette Erdtsieck, Eemnes

Verbindingsweg 4 Blaricum

Ons huis stond al ruim 3 jaar te koop. We hadden al twee makelaars ‘versleten’, daarna hebben we het zelf geprobeerd. Via via kwamen we in contact met Juulka. Zij is een makelaar die kennis van zaken heeft, doet wat ze belooft, meedenkt, goed communiceert en onderhandelt, enthousiast en oprecht is. Je kunt haar altijd bellen!  Ze heeft tevens de aankoop gedaan van ons nieuwe huis. Alles is perfect op elkaar afgestemd. Kortom, Juulka is voor ons de makelaar die wij ook u van harte gunnen.

Hartelijke groeten Guido en Eefje van der Velden

Zuideinde Nieuwkoop

In de afgelopen 25 jaar heb ik aan veel verschillende makelaars een aankoop en verkoop opdracht gegeven. Toen ik kennis maakte met Juulka wist ik gelijk dat ze me begreep. Het hele proces van de aankoop Zuideinde heeft ze meer dan uitstekend gedaan. Juulka is erg goed op de hoogte van allerlei ingewikkelde zaken die erbij kwamen kijken. En goed opgelost!  Met de onderhandelingen heeft ze zich zelf dubbel en dwars terug verdiend. Juulka is vriendelijk, erg betrokken en zakelijk. Ze heeft ook goede contacten met betrouwbare aannemers. Mocht ik ooit weer een makelaar nodig hebben dan is mijn keuze al gemaakt. Bedankt Juulka!!

Vriendelijke groeten Diana Buddingh